5 YKSITYISKOHTAA KOTONA

sunnuntai 11. lokakuuta 2015

Välillä kun sisustus alkaa tökkiä, pysähdyn pohtimaan niitä kivoja asioita omassa kodissa. Seuraavat lempiasiat eivät ole missään parhausjärjestyksessä, sillä oli melko vaikea päättää parasta monesta kivasta.1. Taulukollaasi eteisessä. 


Eteisen taulukollaasi koostuu omista ja muiden töistä sekä postikorteista. Tavoitteenani oli yhdistää murrettuja sävyjä mustavalkoisuuteen. No, joitain kirkkaitakin värejäkin on eksynyt sekaan, mutta eipä tuo mitään. Oikeastaan eniten pidän juuri kokonaisuuden huolittelemattomuudesta!2. Kiekko -seinäkello, jonka on suunnitellut muotoilualan yritys Muoto². Kellon musta pinta on maalattu liitutaulumaalilla, jolloin kellotaulun voi suunnitella siihen itse liidulla. Olen viehättynyt syvän mustasta pinnasta, joten en ainakaan vielä ole innostunut piirtelemään siihen. Tykkään tosi paljon mustan ja puun yhdistelmästä. 3. Marimekon juliste. Kesällä inspiroiduin Kiekko-kellosta niin paljon, että tuunasin keittiön tason saman tyyliseksi. Tason yläpuolella varsin näkyvällä paikalla komeilevat kaksi pistorasiaa, jotka päätin piilottaa ensimmäisenä käteeni osuneella taulun kehyksellä. Kehyksessä oli tämä Marimekon juliste, joka oli etsinyt pitkään paikkaa meiltä. Juliste on nyt vakiintunut keittiöömme.

4. Suuri kello.Olohuoneen moniosainen kello on ostettu Clas Ohlsonilta. Kellossa viehättää eniten se, että sen voi sommitella seinälle miten tykkää. Osat ovat jotain vaahtomuovin tapaista ja niissä on tarrapinta. Yksinkertainen, näyttävä ja edullinen löytö!  

5. Peikonlehti yhdistettynä Ikean ruukkuun.Ikean saviruukku miellyttää mun silmää muotoilullaan jostain syystä. Sekään ei maksanut kuin parisen euroa alusruukun kanssa. Myös peikonlehdessä lehtien muoto on kiinnostava, minkä vuoksi se on suosikkikasvini. 


Jostain syystä makuuhuone on jäänyt sivuun blogissa, vaikka sielläkin on sisutuksellisesti ihan kivoja juttuja. Voisin joku aurinkoinen päivä ottaa tavoitteekseni tehdä postauksen siitä! 

Hauskaa sunnuntaita!  Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Milja ja Muoviruusut 2014-2015 / Design: Milja .