KC:N HIUSMALLINA

keskiviikko 25. maaliskuuta 2015

Mulla oli eilen mielenkiintoinen ja hauska päivä. Pääsin nimittäin KC Professionalin hiusmalliksi.

Saavuimme eilen aamulla kymmenen maissa Anniinan kanssa Jyväskylän Veturitalleille, jotta casting -tilaisuus pidettiin. Melkein heti mallien valinta alkoikin ja kampaajat alkoivat tunnustella paikalle saapuneiden hiuksia. 

Tosiaan minut valittiin, mutta valitettavasti Anniinaa ei. Harmitti, koska olisi ollut kiva hengata päivä kaverin kanssa. Tulin kuitenkin hyvin juttuun myös muiden malliksi valittujen kanssa, joten päivä oli senkin puolesta mukava. :)Useiden mallien hiukset värjättiin keväisesti, paljon hentoja pastelleja, kirjavia shokkivärejä ja lämpimiä vivahteita. Olin hieman haaveillut jostain räväkämmästä pastelli- tai shokkiväristä, mutta sen sijaan hiuksiani sävytettiin lämpimämmäksi useammalla sävyllä (en tosin muista värien nimiä, pahoittelen). Lopputulos on mielestäni tosi kiva, sillä väri ikään kuin näyttäisi muuttuvan valaistuksen mukaan. Ei pääse kyllästymään. :)

Pituuksia oli kolmea sorttia: pitkiä, puolipitkiä ja lyhyitä. Mulle leikattiin lob eli pitkä polkka jollain uudella tekniikalla. Hiusten malli on eteen loivasti pitenevä. Leikkauksen ansiosta hiukset tuntuvat todella paksuilta, mutta eivät kuitenkaan raskailta. 

Hauskinta hiusten leikkuussa oli kuitenkin se, että puolet mun hiuksista leikattiin vasta lavalla iltanäytöksessä. En siis muiden tavoin päässyt päivällä postaamaan Instagramiin hiuskuvia, sillä toinen puoli tukasta jätettiin pitkäksi odottamaan iltaa. :D 

Ennen: hiukset olivat hieman pidemmät ja niissä oli itse vaalennettuja raitoja latvoissa. 
Jälkeen:  Kuva näytöksen jälkeen, eli hiukset oli vasta leikattu. Hassusti näyttää, että hiukset olisivat toiselta puolelta pidemmät.Vaikka mulla muutos oli luonnollinen ja melko huomaamaton, on hyvä 
varautua siihen että hiusmalliksi päästessä kuontalo muuttuu täysin. Itse olisin tosiaan huolinut myös toisenlaisen pään, mutta kenties tämä kokemus vahvistaa sen, että luonnollisen värinen pitkä polkka sopii mulle. Ja ihan hyvä niin. :)

2 kommenttia :

  1. mä oon jo päässy pettymysestä yli :D ostin eilen sittenkin vielä värinkin ja isken sen just kohta päähän. noista sun hiuksista tuli kyllä tosi hyvät :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehkä se oli sit tarkoitettu niin! :D Koska nyt sait sellaset hiukset mitkä halusit. Minkä värin ostit?

      Poista

Milja ja Muoviruusut 2014-2015 / Design: Milja .