PITKÄ VAI PÄTKÄ

tiistai 29. joulukuuta 2015


Ignoorasin joulun ihan totaalisesti blogissa ja no, arjessakin se jäi vähän taka-alalle. En laittanut koristeita, en ostanut ainuttakaan lahjaa, joulukalenterin luukuista puolet on yhä avaamatta. Joulunpyhät makasin kuumeessa. Ikinä aiemmin joulu ei ole tuntunut näin epäjoululta

On kuitenkin aika siirtyä eteenpäin kohti tulevaa vuotta. Ja koska uuteen vuoteen liittyvät aina lupaukset paremmasta elämästä tai ainakin jonkinasteisesta muutoksesta, aloitan jo nyt pohdinnan, joka koskee jälleen kerran muutosta hiusteni suhteen. 

Tällä hetkellä reuhka on ylikasvanut pitkä polkka (vai ylikasvanut ylikasvanut polkka?) otsatukalla. Mietitystä aiheuttaa lähinnä se, että leikkaisinko latvaa lyhemmäksi vai antaisinko kasvaa oikein pitkäksi. Tämä välivaihe on hieman rasittava, mutta jos hiuksiani päätän kasvattaa, kestän sen (lähes) mukisematta. Toisaalta, jos leikkaisin latvaa, saisin sinertävää sävyä pois. Äh!

Mielipiteeni asian suhteen muuttuu päivittäin, toisinaan useastikin päivässä. Otan kommentteja avosylin vastaan! 
Mitä mieltä allaolevasta kollaasista? Mikä hiustyyli olisi kaikkein paras vuodelle 2016?Kuvat: Pinterest


2 kommenttia :

  1. Mulla on sama ongelma, joten en osaa oikein sanoa :-D taidan ite kuitenkin kasvattaa kesään asti ja sitten taas vähän lyhyempää, sit on mullakin väri kasvanut vähän enemmän pois :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, joo! :D Tosi turhauttavaa. Jos olis hiustenpidennyksiä niin vois testata vähän tuota pidempää tyyliä ja päättää siltä pohjalta mitä tekee!

      Poista

Milja ja Muoviruusut 2014-2015 / Design: Milja .