UUSI SOHVAPÖYTÄ

maanantai 12. tammikuuta 2015


Keltainen on viimein palannut olkkariin! Samoin uusi sohvapöytä suoraan verstaalta.
Tällä kertaa tekele on suunnittelemani, mutta ei toteuttamani.  En osaa itse käsitellä puuta riittävän hyvin, jotta voisin rakentaa huonekalun. On siis suuri etu, että poikaystäväni on huonekalupuuseppä! Hän tekee paljon omia huonekaluja, mutta toisinaan saan olla mukana suunnitteluprosessissa - etenkin silloin kun kaluste tulee meille kotiin. Autan toki sellaisissa vaiheissa joissa osaan, esimerkiksi hiomisessa tai maalaamisessa.

Olen aina vähän malttamaton, kun pitää odottaa maalin kuivumista. Tekisi mieli sisustaa jo silloin, kun pöytä lojuu vasta maalattuna verstaalla. :)

Olen pitkään yrittänyt keksiä olohuoneeseen sopivaa sohvapöytäää, pienellä budjetilla tietysti. Aluksi meillä pyöri useampi Ikean Lack -apupöytä, jotka toimittivat sohvapöydän virkaa sopivamman löytyessä. Sohvapöydän korvikkeena on myös toiminut pianojakkaran sekä itse rakennetun tarjotinpöydän muodostama kombo (kuva alla).
Kuva: @milsuu / instagram

Koska kaksi pöytää eivät pienen pöytätilan vuoksi oikein käytännössä toimineet, siirsin valkoiseksi maalatun arkun väliaikaiseksi pöydäksi. Kuitenkin tänään se joutuu siirtymään jonnekin toisaalle sivupöydäksi.


Mikä näistä pöytäratkaisuista on paras, uusin vai jokin vanhoista? :)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Milja ja Muoviruusut 2014-2015 / Design: Milja .