SISUSTUSTAULUNI

torstai 22. tammikuuta 2015

Aiemmissa sisustuskuvissani on ajoittain vilahtanut taulun kehyksiä, kuitenkaan itse tauluja en ole pahemmin vielä esitellyt. Paitsi nyt.

On varmaan sanomattakin selvää, että taidehistorian opiskelijana pidän kuvataiteesta ja ylipäätään kehystetyistä kuvista. Vähän harvemmin sytyn valmiista sisustustauluista, joita eri sisustuskaupat myyvät. Toki poikkeuksiakin on. Haaveni on, että jonain päivänä voisin keräillä taidetta tai ainakin sijoittaa johonkin yhteen itseäni miellyttävään teokseen. Kuitenkin tässä elämänvaiheessa joudun tyytymään edullisempiin kuviin.

Poikakaverini on jo kauan sitten rakentanut massiivisen valkoisen sängynpäädyn, jossa on valot. Kuitenkaan meidän makuuhuoneeseen se ei oikein mahdu, joten se on vallannut tilan olohuoneen sohvan takaa. Siihen on mielestäni kiva asetella erilaisia tauluja ja muita sisustuselementtejä.

Taulut vasemmalta oikealle: Eino Vesalaisen grafiikan vedos (kirpparilta), tussilla piirtämäni koira, pieni lyijykynäpiirustus suosikkilaulajastani Hayley Williamsista sekä Ikeasta ostettu kehystetty peili. Melko sekalainen seurakunta siis! :D 
Muut esineet: pullo kirpputorilta, kirjat liittyvät opintoihini, valkoiseksi maalattu viinipullo (käytin joskus kynttilätelineenä) sekä ystävältä joululahjaksi saatu lasinen karkkikulho. :)

Kaikki esineet ovat oikeastaan kertyneet pikkuhiljaa ja aina vaihtelen niiden paikkaa, kun alkaa kyllästyttää.  

Tällä hetkellä olkkarin taulukokoelma on melko mustavalkoinen, sillä se tuntui joulukoristeiden kirjavuuden kanssa parhaimmalta vaihtoehdolta. Minulla on siis kaapissa muutama värikäs taulu odottamassa aikaansa. Olen vasta pikkuhiljaa alkanut lisätä väriä olohuoneeseen. :)Kuten kuvista voi päätellä, asumme melko tyypillisessä jyväskyläläisessä 1950 -luvun puolivälissä rakennetussa talossa. Toisin sanoen edullinen vuokra, hyvä sijainti, hiukan vanhat ikkunankarmit.
Välillä on virkistävää, kun sisustustaulut eivät esitä mitään. Ylläolevat pikkutaulut olen tehnyt itse. Kuvat koostuvat lehdistä leikatuista paloista, jotka sommittelun jälkeen liimasin paperiin. Melko simppeliä siis. Tärkeää oli löytää muuhun sisustukseen sopivat värit. 

Keittiössä on tällä kertaa esillä valmiskuvia. Täällä Jyväskylässä on Harjun paperi -niminen korttikauppa, josta voi ostaa aivan ihania printtejä. Liikkeessä myydään myös paljon muuta jännää oheistavaraa, joten kannattaa käydä katsomassa, jos vain kynnelle kykenee!Pienet kortit ovat melko edullisia, joten hamstraan niitä ja vaihtelen pikkukehyksiin mieltymysten mukaan. 

Lisäksi meillä on kehyksissä kaksi Artekin julistetta, mutta koska ne sijaitsevat vähän hämärämmissä paikoissa, en niitä tällä kertaa kuvannut. Ehkä kun tuo aurinko innostuu paistamaan vähän enemmän, voisin räpsästä kuvat myös niistä. :) 
Hauskaa torstai-iltaa! 

2 kommenttia :

  1. heei vähän kiva tää sun blogi!! ja hieno ulkoasu! :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos kiitos! : ) Vielä kun muistas kirjottaa säännöllisesti... :D

      Poista

Milja ja Muoviruusut 2014-2015 / Design: Milja .