KIRPPISLÖYTÖJÄ - osa 2

keskiviikko 12. elokuuta 2015Viime sunnuntaina olin Anniinan kanssa myymässä tavaroitani partiolaisten järjestämällä kirpputorilla Sepänaukiolla. Ja koska omien tavaroiden myymisen lomassa tulee aina tarkistettua naapureidenkin pöytiä, en voinut vastustaa kiusausta ja olla ostamatta Anniinalta mustaa nahkareppua! 

Välillä on kuitenkin kiva lähteä kirpparikierrokselle myös keskustan ulkopuolelle. Erityisesti Jyväskylän Seppälässä sijaitsevat Kirpparilla.fi, Sovatekin kirppis ja SPR:n kirpputori ovat omia suosikkeja. Etenkin vanhaa Arabiaa etsivän kannattaa suunnistaa näihin. 

Viimeksi tänään tarkistin Seppälän paikkojen löydöt. Juuri kun olin manannut, kuinka peltipurkeista pyydetään  tavallisesti melko huikeita hintoja, tein kaksi harvinaisen edullista purnukkalöytöä: Sovatekin kirpparilta löytyi eurolla vanha teepurkki aasialaistyyppisillä kuvilla ja Kirpparilla.fi:ltä löytyi punaraidallinen purkki kolmella eurolla. (Tarkistin muuten, että kyseessä ei ole Aarikan purkki, vaan hyvin samankaltainen Marimint -purnukka!)Mustat korkkarit on niin ikään ostettu Sepänaukiolta kahdella eurolla. Terveyssandaalit ostin viime kesän trendivillityksen tiimoilta Fidasta hintaan kolme euroa. 

Itse olen sitä mieltä, että erityisesti trendikkäät sesonkivaatteet kannattaa hankkia käytettynä jos suinkin mahdollista. Ainakin minua harmittaa, jos ostan jonkin tuotteen kalliilla uutena ja sitten sesongin päätyttyä tuote jää täysin käyttämättä.  

Koska Jyväskylän kirpputorit on tullut kierrettyä melko läpikotaisin monta kertaa, olisi hauskaa oppia tuntemaan myös muiden kaupunkien kirpparitarjontaa. Mitkä ovat parhaat paikat esimerkiksi Tampereella, Lahdessa tai Kuopiossa? Otan ilomielin vinkkejä vastaan, sillä toisinaan matkustellessa olisi kiva kierrellä myös kirpputoreja. :)


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Milja ja Muoviruusut 2014-2015 / Design: Milja .