TAMMISORMUKSET

torstai 6. elokuuta 2015

Ostin jokunen vuosi sitten eräästä vaateliikkestä kultaisen sormussetin, jonka eri kokoisia sormuksia voi sommitella  sormiin eri kohtiin. Jo parin käyttökerran jälkeen jouduin luopumaan sormusten käytöstä, sillä ne aiheuttivat minulle ikävää kutinaa ja ihottumaa käsiin. Mulla on todella herkkä iho, joten en enää oikein käytä koruja ollenkaan, ellei niitä ole valmistettu kullasta tai hopeasta. Välillä olisi kuitenkin kiva hankkia myös ns. muotikoruja.

Viimepäivinä poikakaverini on innostunut jälleen nikkaroimaan - tällä erää sormuksia ja muita koruja. Ja mikä parasta, saan toimia koekaniinina! Heti ensimmäiseksi tilasin erikokoisia sormuksia edellä kuvailemani setin tyyliin. Näin Jussi saa testailla eri sormuskokoja, ja minä saan kivan sormussetin. 

Sormukset on valmistettu tammesta, pinta on puulle ominaisen juovikas. Itse tykkään eniten simppelistä muotoilusta, mielestäni yksinkertainen sormus ilman ihmeempiä kaiverruksia näyttää kaikkein näteimmältä. Sormuksia tulee tähän settiin muutama lisää, en vain millään malttanut olla ottamatta jo tästä erästä kuvia. 
Onko muita, jotka ovat herkistyneet rihkamakoruille? Mistä hankit  tällöin korusi vai käytätkö koruja lainkaan? 


2 kommenttia :

 1. Onpa kivat! Rouheat ja silti sievät samanaikaisesti :) harmi, ettei ihosi kestä mitä vain koruja :( toivottavasti itse en herkisty, se olisi paha paikka, kun teen niin paljon itse kaikenlaisia koruja kaikenlaisista materiaaleista..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Puu materiaalina on alkanut kovasti kiinnostaa sisustuksessa sekä muodissa viimeaikoina!

   Juu, ihon herkkyys kyllä aiheuttaa haasteita korukaupoilla.. Onneksi kuitenkin kullan ja hopean lisäksi on myös muita vaihtoehtoja, jotka eivät niin pahasti allergisoi, mm. muovi, erilaiset nyörit ja narut sekä puu. Ja no, itselläni korvat eivät ole läheskään yhtä herkät kuin muu iho, joten käytän jonkin verran rihkamakorviksia.

   Toivotaan tosiaan ettet herkisty, korusi ovat nimittäin todella nättejä ja taitavasti tehtyjä! :)

   Poista

Milja ja Muoviruusut 2014-2015 / Design: Milja .