HIUSTEN SYYSPÄIVITYS

keskiviikko 23. syyskuuta 2015


Huh, sain eilen ratkaistua viime postauksessa esittelemäni hiuspulman. Oikeastaan keksin ratkaisun ollessani ruokaostoksilla Prismassa, kun huomasin alennuksessa olevat KC Color Maskin pienoiskoot (40ml). Mukaan tarttui kirkkaanpunainen, jonka tarjoushinnaksi jäi vain 2,90€.  Ei siis paha, vaikka kokeilu olisikin epäonnistunut.Koska halusin violetin/luumun sävyjä hiuksiini ja koska latvat olivat homeenväriset turkoosinsiniset, päätin ratkaista  tilanteen vetämällä latvat punaisella sävyllä. Kyse on siis väriopista:


Sekoitin punaisen Color Maskin joukkoon ihan pienen määrän Biozellin Color Maskia sävyssä Plum, sillä halusin varmistaa, että lopputulos on viileä. Itsessään Plum ei hiuksiani lilaksi sävyttänyt (kokeiltu on), sillä siinä ei ole tarpeeksi punapigmenttiä. Sekoitin joukkoon lisäksi hieman hoitoainetta.  

Tässä siis yksi keino värjätä siniseksi jämähtänyttä hiusta melko hellävaraisesti. Koska Color Maskien sisältämä väri on suoraväriä, saattaa se tosin lähteä helposti pesussa pois. Oletan, että punainen väri lähteekin haalistumaan pian, jolloin sininen alkaa puskea läpi. Täytyy siis ehkä hankkia isompi tuubi punaista Color Maskia!

Miltäs violetti sävy näyttää? :) 


4 kommenttia :

 1. Moikka! Tein saman virheen kun ilmeisesti säkin joskus muinoin ja sain tulokseksi juuri tällaset homehtuneen-turkoosinvihreet hiukset. :D Mietin, jatkoitko liilalla/punasella värillä vai millä pääsit lopullisesti eroon sinisen sävyistä? Colormaskit itelläkin käytössä, liila tuntuu kuluvan päältä hetkessä mut tää vihreänsininen ei irtoo millään. Varsinkin kun aiempi/oma väri on aivan vaalea (jota onkin nyt ihan hirveä ikävä).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Hehe, joo, sininen lähtee ikävä kyllä helposti taittamaan homeen väriseksi. Jälkeen päin värjäsin siniset latvat useampaan kertaan punaiseen taittavalla ruskealla kestovärillä. Tämä tosin piti tehdä monta kertaa, sillä ruskeakin väri lähti helposti vihertämään. :D Nyt tilanne on kuitenkin se, että hiukseni ovat kauttaaltaan ruskeat.

   Vaalea tukka onkin sitten hankalampi juttu, kun ei voi vaan vetäistä peittävämmällä värillä sinistä piiloon. Toki vihreyttä voi koittaa taittaa vastaväreillä (punertavilla sävyillä) piiloon.

   Poista

Milja ja Muoviruusut 2014-2015 / Design: Milja .