PIRISTYSTÄ KAIPAAVA OLKKARI

torstai 24. syyskuuta 2015
Olohuoneessamme on vaihtunut taas vähän järjestys. Syy siihen juontuu sellaisesta ikävästä episodista, kun minun ja Jussin rakentamasta sohvapöydästä katkesi taannoin jalka. Pöytä odottaa komerossa korjaustaan, kun sillä välin sen sijaisena toimii valkoinen arkku, joka mielestäni taittaa sisustuksen fiilistä hieman maalaisromanttisempaan suuntaan.  (En siis itse fanita maalaisromanttista tyyliä, joten ei mikään lempiratkaisu...) No, jospa graafinen matto toisi modernimpaa ilmettä kokonaisuuteen.

Usein, kun muutan jotain pientä sisustuksessa, minun täytyy muuttaa samalla paljon muutakin. Niin kävi tälläkin kertaa sohvapöydän takia. Otin saman tien värillisen verhon alas, valkoinen sai jäädä tilalle. Myös tv-tason halusin vaihtaa siten, että Jussin rakentama matala valkoinen taso siirtyi makuuhuoneeseen sängynpäähän ja Facebookin Roskalava -ryhmästä bongattu senkki pääsi television alle. (Kuvia edellisistä sisustuksista täällä ja täällä.) 

Nyt kuitenkin tila on mielestäni hieman ankea kaikessa mustavalkoisuudessaan. Puu sentään hieman pehmentää vaikutelmaa, mutta haluaisin siitä huolimatta piristää tilaa ehkä vielä jollain värillä. Olisiko ideoita? Itse olen miettinyt mintunvihreää, vaan en tiedä missä muodossa sitä haluaisin lisätä. Ehkä verhoissa?

En ole viimeaikoina kauheasti ehtinyt kaupoille, joten inspiraatiota olen ammentanut lähinnä Pinterestistä ja nettikaupoista. Ja koska aina on kivempaa, mitä edullisempia sisustuslöytöjä tulee tehtyä,  mainitsen tässä välissä Hobby Hallin alennuskoodeista*. Isoilla alennuksilla saa siis vielä huomiseen saakka ainakin Marimekon sekä Finlaysonin pussilakanoita sekä kauniita  värikkäitä puuvillamattoja. Ja ne mintunvihreät verhot!

Kaipailisin hieman mielipiteitä! Mikä väri sopisi parhaiten meidän olkkariin? Vai olisiko mustavalkoisuus sittenkin se esteettisin ratkaisu?*Blogiyhteistyö.

6 kommenttia :

 1. Toi senkki on kyllä tosi kiva! Vaikka muka valittelit ettei jussi suostu muutoksiin niin kovasti teillä kyllä siihen nähden tulee uudistuksia :D ja teillä on niin paljon tilaa... Kade... Minttu on kiva mut mites joku syksysempi väri? En kyllä tiiä
  Mikä... Jotai tummia sävyjä :-) löysin muuten ihanan verhon (+bileasun xD) tänään kirppikseltä! Käytän sitä kyllä pöytäliinana kun ei oo sopivaa ikkunaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :) No niin, kai se sit suostuu, haha! Ja äläs nyt, teidän kämppä on paljon kivemmassa kunnossa kun meidän :D Mietin kans, että minttu on vähän ehkä heleä sävy näin syksyyn, että pitäiskö laittaa jotain tummempaa. Pitää funtsia!

   Oo, millasen verhon löysit? Ja haluisin kuulla myös bileasusta lisää :D

   Poista
  2. Semmosen tummasävysen, isoja kukkia sinisellä pohjalla. Aika retro. Näät brunssilla, laitan pöytään :-) ja bileasu on nahkasortsit ja kimallepaita :D en mä ehkä oikeesti niitä samaan aikaan laita... Mut nytpähän on bilevaatteitakin sit :D

   Poista
  3. Okei, kuulostaa hyvältä! :) ja jee, hyvä et on bilekuteet :D

   Poista
 2. http://belleepoquewedding.blogspot.fi/2015/09/ennen-julkaisemattomat-kasityot-ja.html

  Moikka onneksi olkoon olen palkinnut sinut Käsityö Liebster Awardilla. Näitä Liebstereitä on varmaan tullut sinulle monia, joten ymmärrän jos et halua vastata kysymyksiin. Mutta paistattele hetki Liebster Award-voittajana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon kunniasta :) Itse asiassa tämä on ensimmäinen Liebster minulle, joten mielelläni vastaan kysymyksiisi!

   Poista

Milja ja Muoviruusut 2014-2015 / Design: Milja .