DIY-SUUNNITELMIA

maanantai 2. helmikuuta 2015

Pitkä flunssa, koulukiireet ja perusteellinen kaappien tyhjennys ovat aiheuttaneet hiljaiseloa blogissa. Ups.

Vaikka olen ollut kiireinen, eivät tee-se-itse -projektit ole täysin unohtuneet. Viimeisen kahden viikon aikana olen aloittanut eteisen maton neulomisen (hullu ajatus, eikö?), piirtänyt isoon kehykseen uuden kuvan sekä siirtynyt käyttämään tavallisten tiskirättien sijaan neulottuja yksilöitä. Näistä kuitenkin lisää hieman tuonnempana erillisten postausten kanssa.

Sain myös varattua eilisestä eteenpäin itselleni kirppispöydän Jyväskylän keskustassa sijaitsevalle Centrum -kirpputorille. Pienessä rekkipöydässä numero 91A on myynnissä XS-M -kokoisia vaatteita, kenkiä numeroa 37, aurinkolaseja, koruja... kaikkea! Käy  toki katsomassa. :)

Olen alkanut haaveilla kesäksi pitkävartisista (voiko tässä tapauksessa niin sanoa..?) gladiaattorisandaaleista. En kuitenkaan millään henno ostaa niitä, sillä kyse olisi luultavasti vain yhden kesän rakkaudesta. Siksipä mietin, että voisiko sellaiset kustomoida itse. Ja pienen selailun perusteella tulin siihen tulokseen, että kyllä voi!

Alla olevassa kollaasissa on muutamia hauskoja diy -ideoita. Kyseiset kuvat on mulla Pinterestissä tallessa.

Kuvat Pinterest
Muista kuvan jutuista en tiedä, mutta ainakin sandaalit on pakko toteuttaa. Pitää vain käydä etsimässä kirpparilta mustaa nahkaa materiaaliksi. Täytyy vain pitää huoli siitä, että liimaukset pysyvät kunnolla kiinni... ettei käy ikävästi kesäriennoissa!

Miltäs kuulostaa? :)


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Milja ja Muoviruusut 2014-2015 / Design: Milja .