3D-MINÄ

tiistai 5. toukokuuta 2015

Hieman blogini linjauksesta poiketen kirjoitan tänään sovelluksesta nimeltä My Idol. Moni on varmaan huomannutkin viimepäivinä somessa tämän tyyppisiä 3D -hahmoja:

Pitkään ihmettelin, mikä kyseinen sovellus oikein on, enkä oikein pitkän googletuksenkaan jälkeen saanut siitä lisätietoa. Sovellus on nimittäin kiinankielinen, mikä vaikeutti etsintöjä entisestään. Kuitenkin eilen sain sen ladattua viimein! 

Sovellus on juuri mun kaltaiselle Bitstripistä ja Simsistäkin innostuvalle tyypille passeli. Appsin idea perustuu siihen, että se muokkaa puhelimella otetusta kasvokuvasta 3D -tyylisen hahmon, jolle voi vaihtaa hiustyylejä, vaatteita sekä asusteita. Valinnanvaraa on  vaatteissa ja hiuksissa melko runsaasti, tosin useissa pitkissä hiusmalleissa ainoa hiusvärivaihtoehto on musta. Siksi siis mun oman hahmon hiuksetkin on aika erilaiset mitä mulla oikeesti :D

My Idolissa ei kuitenkaan pysty Simsin tavoin pelaamaan, mutta sillä voi tehdä hauskoja videoita ja gif-animaatioita omasta hahmosta. Tähän tyyliin siis:Varoitus: kiinalaiset biisit jää pyörimään päähän.


Gif-animaatioita ei sen sijaan saa jaettua muuta kuin kiinalaisissa viestisovelluksissa, harmi. :D

Kuvakaappaus gif-animaatioista. Harmi kun en osaa kiinaa..

Käsittääkseni sovellus ei toimi vielä muissa kuin Applen laitteissa - tosin iPhone 4:ssäkin vähän huonosti, sillä videoita ei saa tallennettua. Sovellus on kuitenkin ilmainen eivätkä mitkään lisäosat siinä maksa erikseen, joten suosittelen kokeilemaan mikäli haluat tietää miltä näyttäisit videopelihahmona!


Innostuitko, vai olenko minä ainoa? :D Täältä löydät seikkaperäiset ohjeet appsin käyttöön suomeksi.

2 kommenttia :

  1. vähän tää oli hauska, oli pakko kokeilla :D sain hyvät naurut ku tein atesta tommosen avatarin ja katoin niitä tanssivideoita :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah, voi eei :DD Noi kiinalaiset biisit jää soimaan päähän! :D

      Poista

Milja ja Muoviruusut 2014-2015 / Design: Milja .