VAPPUHIUKSET JA SIMAILUA

tiistai 28. huhtikuuta 2015

Vappu on kohta täällä, jee! Sen kunniaksi mulle laitettiin hiukset vappukuosiin viime viikolla, kun olin kampaajakaverillani hiusmallina.

Pohja värjättiin viileän ruskeaksi ja päälle blondattiin osioita, jotka sitten värjättiin pinkiksi. Päähäni laitettiin KC:n Color Mask Paintin sävy Hot pink, joka muuten oli aika räväkkä! Parin pesun jälkeen väri kuitenkin haalistui mukavan pastelliseksi. 

Vaaleanpunaiset osiot ovat siis raitoja. Hiuksista saa aika erinäköiset, kun vaihtelee jakauksen paikkaa, jolloin raidat näkyvät eritavoin.
              
Viimepäivinä meillä on myös tehty ahkerasti vappuvalmisteluita ja  kevätsiivousta. Toki suursiivous on hyvä tehdä muutekin, mutta torstain vappujuhlilla saattaa olla osuutensa ripeään siivousintoiluun.

Siivousinnon keskellä olen kuitenkin innostunut myös valmistamaan simaa - ensimmäistä kertaa ikinä. Ja koska kaikesta täytyy ainakin kerran elämässä innostua, niin tokihan simahommakin tuli hoitaa kotiin kunnialla (niin, ei se maku vaan se miltä näyttää.. eikun?)

Niinpä suunnittelin pulloille etiketit:


Kröhöm.. vasemman reunimmaisesta pullosta otettiin vähän huikkaa.
Ei ollut valmista vielä, höh.
  


Hiukan jännittää tuo siman valmistuminen.. Kahdeksan litraa sitä nimittäin olisi litkittävänä, joten parasta olisi olla hyvää. :D 


Oikein hauskaa (ja hieman ennenaikaista) vappua kaikille! :)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Milja ja Muoviruusut 2014-2015 / Design: Milja .