KORTTEJA, KORTTEJA, KORTTEJA

keskiviikko 26. marraskuuta 2014

Jouluteema saa tänään jatkoa. En tiedä, miten oon tänä vuonna näin innostunut joulujutuista, usein en jaksa edes lähettää joulukortteja! Eilen kuitenkin jaksoin askarrella niitä jopa viisi kappaletta, huh.

Tykkään paljon korteista, joissa on graafinen ilme. Pelkistetty mustavalkoisuus ja melko askeettinen ilme miellyttävät makuani. Kuitenkin näitä olisi tarkoitus lähettää tutuille ja sukulaisille, sellaisille jotka eivät tätä makua kanssani jaa, joten päätin yhdistää graafisuuteen väriä ja jotain perinteistä. 
Poroja, joulupalloja, kuusia ja pipareita siis luvassa!Simppelit joulukuuset toimivat mielestäni korteissa hyvin. Entäs fontti, kumpi on parempi? Itse pidän enemmän oikeanpuoleisesta, jotenkin viimeistelemättömän näköinen jouluntoivotus tuo mielestäni yksinkertaiseen korttiin särmää.
Myös piparkakku-aihe on melko yksinkertainen. Ja ruskeaa kartonkia löytyy aina, sillä sitä tulee käytettyä niin harvoin.

Huomasin kortteja tehdessäni, että liitutaulutussi soveltuu hyvin koristeluun. Hieman epätasaisesta jäljestä tulee mieleen lumi ja pakkanen  ainakin mulle. Lisäksi tussilla voi piirtää tummalle taustalle, mikä on ehdottomasti plussaa. Oman liitutaulutussini ostin kesällä Tukholmasta, mutta niitä varmasti myydään ihan askartelukaupoissa Suomessakin.

Mustat geelikynät sen sijaan ovat Biltemasta, niitä myydään 12 kappaleen paketeissa ja maksavat yhteensä vähän yli vitosen. Vaikka nämä ovatkin geelikyniä, ne kuivuvat aika nopeasti eikä jälki ole sotkuista edes vasenkätisyydestäni huolimatta. Korttipohjat ovat Tokmannista, niitä sai 20 kappaletta eurolla. Muut kartongit ovat jotain jämäpaloja vanhoista askarteluprojekteista.

Muutama kortti vielä lisää ja ei kun postiin! Vielä kun muistaisi hoitaa homman ajoissa. :)


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Milja ja Muoviruusut 2014-2015 / Design: Milja .