MATTOPROJEKTI

sunnuntai 8. helmikuuta 2015

Kuten jo aiemmin mainitsin, oon parhaillani neulomassa mattoa. Kangaspuut olis tähän hommaan varmaan parhaat. Myös virkkaaminen vois olla hyvä vaihtoehto. Vaan kun en osaa, sillä vasenkätisenä virkkaamisen opettelu tuntui todella vaikealta kouluaikoina!

En oo vielä päättänyt, kuinka monta kerrosta aion tätä jatkaa. Pitää katsoa, kuinka paljon kuteita (ja motivaatiota :D ) riittää. Työssä roikkuu vielä hirveästi päättelemättömiä kankaanpaloja, huolittelen ne yleensä vasta lopuksi.Neuloin koko työn helmineuleena eli vuorotellen oikein ja nurin, seuraavalla kerroksella sitten päinvastoin. Näin matto ei käsittääkseni lähde rullautumaan, toisin kuin jos olisin neulonut kaikki oikein. 

Tekele näyttää vielä vähän muhkuraiselta :D Ajattelin lopuksi vielä silittää sen, joten jospa se siitä oikenisi...


Puikkoina käytän pyöröpuikkoja ja kaikkein suurinta kokoa, mitä kaupasta löysin. En vaan kuollaksenikaan muista tarkkaa kokoa. Oon ostanut nämä jo ajat sitten erääseen toiseen projektiin. Näitä palleroita on vielä jäljellä aika monta, ja kaikki ovat tosiaan peräisin kirpparilta. Pääasia neulomisprojekteissa mulle on se, että saan purkaa stressiä johonkin.  Lopputulos on vaan ekstraa. On jotenkin tosi terapeuttista kutoa samalla, kun katsoo vaikka telkkaria. :)P.S. Onpas muuten mukavaa, kun aurinko paistaa päivisin! Ei tarvitse kuvia ottaessa kikkailla kirkasvalolampun kanssa. :)

2 kommenttia :

Milja ja Muoviruusut 2014-2015 / Design: Milja .