SÄ OLET MULLE YSTÄVÄ

sunnuntai 15. helmikuuta 2015


"Pukeudutaan outoihin 
vaatteisiin ja koruihin
Laitetaan värivalot loistamaan

Sä olet mulle ystävä
Ja ehkä läpi koko elämän"Oon monesti todennut olevani iloinen siitä, että Suomessa ystävänpäivää vietetään myös ystävien eikä pelkästään rakastavaisten merkkipäivänä. Kuitenkin monet pariskunnat viettävät vuosipäiviä ja yhteisiä jouluja, mutta ystäville on pyhitetty vain tämä päivä.
  
Oli onni, että ystävänpäivä sattui tällä kertaa lauantaille, jolloin monet ystäväni olivat vapaalla. Eilen ohjelmassa oli pienellä porukalla myöhäinen brunssi, jonka jälkeen suurempi joukko saapui juhlistamaan ystävyyttä meille.


Sovimme, että brunssille jokainen tuo jotain tai tekee itse. Halusin tarjota myös vehnättömiä vaihtoehtoja, joten valmistin vaaleanpunaisia macaroneja sekä sushia. Ensimmäistä kertaa kokeilin kasvissushia, sillä osa kavereistani ei pidä lohesta. 

Macaronit onnistuivat kohtalaisesti, ulkonäkö oli vähän hassu, mutta maku oli tosi hyvä. Täytteeksi levitin sulatettua valkosuklaata, johon sekoitin vadelmahilloa. Onneksi rumemmat puoliskot pystyi laittamaan leivosten alaosiksi. :)
Muita herkkuja oli maukas feta-kasvispiirakka, suolakeksejä aurajuustolla, hedelmiä, mansikkamuffinseja Daim -suklaalla ja pari  pellillistä itsetehtyä pizzaa. Ei jäänyt ainakaan nälkä!  Dekantterissa oleva juoma on muuten boolia,  ei simaa vaikka se kovasti siltä näyttääkin. :D Juoma oli mun tekemää ja se muistutti etäisesti Piña coladaa. Raaka-aineet olivat ananasmehu, vaalea Bacardi ja kookoslikööri.

Kattauksen väri oli teeman mukaan vaaleanpunainen, kaivoinkin kaapista juuri neljä pinkinsävyistä muumimukia. Mustat ja valkoiset astiat kuitenkin toivat graafisuutta, jotta lopputulos ei ollut liian hempeä. Olohuoneeseen ripustin Tigerista ostetut viirit. Nämä roikkuivat katossa myös uutenavuotena ja nyt oli taas aika kaivaa ne esiin luomaan juhlatunnelmaa.


Kiitokset paljon eilisestä, oli tosi hauskaa!
Ja hieman myöhästynyttä ystävänpäivää kaikille <3

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Milja ja Muoviruusut 2014-2015 / Design: Milja .