KAAPPI

sunnuntai 29. maaliskuuta 2015

Puukuosit ovat pitkään tehneet tuloaan meidänkin sisustukseen. Etenkin 50-60 -luvuilla suosittu punertava tiikki on oma lempparini, vaikka toki tällä hetkellä trendikäs koivukin on kiva. Koska meidän asunnon ulko- sekä väliovi ovat punertavaa tiikkiä, myös muutama muu huonekalu on hankittu jatkamaan tyyliä muissa huoneissa.

Olen pitkään kaivannut olohuoneeseen kaappia tai lipastoa, jonne voisin piilottaa liinavaatteita ja pyyhkeitä. Sattumoisin selailin erästä Facebookin roskalava -ryhmää, ja kappas, sieltä löytyikin tällainen punertava kaappi aivan kuin minua odottamassa!


Kirjainvalaisimen ohje löytyy täältä

Tänään kävin hakemassa kaapin ja iskin sen olohuoneeseen seinää vasten. Ainoa miinus on, että materiaali ei ole sellaista massiivista puuta, mitä olin ensin ajatellut. Mutta ei se mitään, hyvältä näyttää silti. Pinnassa myös näkyy pieniä lohkeamia, mutta niille voi tehdä jotain - jos jaksaa. Tuote tosiaan oli täysin ilmainen, joten siihen nähden erittäin mieleinen löytö.Vielä on hieman hakusessa, kuinka kaapin stailaan. Tuntuu, että vaihtoehtoja on liikaa ja samalla liian vähän. Ehkä se ajan kanssa selkiytyy. Kasvattamani rairuoho saa lojua siinä toistaiseksi. :)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Milja ja Muoviruusut 2014-2015 / Design: Milja .