70 -LUKU ON TÄÄLLÄ

perjantai 10. huhtikuuta 2015

Joka kevät mua puree muotikärpänen ja samantien tekee mieli alkaa uudistaa vaatekaappia. Kirppareilta löytää hyvin vanhoja vaatteita, ja koska 70 -luku alkaa olla pinnalla, voi sieltä tehdä todella hyviä löytöjä, jos vain viitsii kierrellä ja katsella. Muodissa ja pukeutumisessa mun mielestä parasta on se, kun käyttää oikeasti vanhaa laadukasta vaatetta, joka on samalla vielä trendikäs.

Mulla on yleensä mielessäni useampikin asia, joita yritän kirpputoreilta metsästää. Löysinkin viimeviikolla yhden niistä, nimittäin midipituisen vaalean farkkuhameen. 


Farkkuhameita on alkanut viimeaikoina näkyä katutyyleissä. Kuvat Pinterestistä.
EkoCenterissä farkkuhameita oli paljon! Sieltä olisi löytynyt jopa edestä napitettava versio, minkä olisin eniten halunnut. Kuitenkin hame oli pari kokoa liian iso. Vinkkinä siis farkkuhametta etsivälle: suuntaa Jyväskylän keskustan EkoCenterille. :) Vaatteissa on siellä kilohinnat, joten oma hameeni maksoi 1,70 euroa. Ei paljoa!


Toinen etsinnöissäni oleva 70 -lukua mukaileva trendivaate on hapsutakki. Takki, jolle nauroin vielä viisi vuotta sitten.Valitettavasti en kuitenkaan ole löytänyt hapsutakkia. Ylipäätään oikean kokoisen mokka- tai nahkatakin löytäminen on hankalaa, sillä etenkään tosi vanhat takit eivät yleensä istu päälle hyvin. Kenties syynä lienee suuremmat vaatekoot tai reilumpaa vaatetusta suosinut muoti.

Tänään kävin SPR:n kirpparilla jälleen etsimässä hapsutakkia - tuloksetta. Kuitenkaan minun ei tarvinnut lähteä kotiin tyhjin käsin. Löysin nimittäin lastenosastolta mustan keinonahkatakin (2,70€) ja mukaan nappasin myös mustia nahkapaloja (yhteensä 1,20€). Ei ole varmaan vaikeaa arvata, että aion näistä materiaaleista tehdä itselleni hapsutakin!

Kun saavuin kotiin, aloitin projektin. Ja hyvältä näyttää! Blogiin tuleekin lähipäivinä postausta hapsutakin tuunaamisesta. Kannattaa pysyä kuulolla. :) 

Hauskaa viikonloppua!


2 kommenttia :

  1. Ihana blogi sulla :) Ihastuin ihan täysin tuohon ruskeeseen hapsutakkiin, jossa naisella farkut päällä. Muistatko yhtään mistä tuo kuva on, tai mistä moisen takin voisi saada? Kiitos jo etukäteen :) t. Christina

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! :) Kuvat olen kasannut Pinterestistä, ja täytyy sanoa että en ikävä kyllä muista oliko alkuperäisen kuvan yhteydessä mainintaa, mistä ruskea hapsutakki on peräisin. :/ Toivottavasti kuitenkin löydät etsimäsi!

      Poista

Milja ja Muoviruusut 2014-2015 / Design: Milja .