INSPIRAATIOTA GLADIAATTORISANDAALEIHIN

torstai 18. kesäkuuta 2015

Kuvat Pinterest.

Taannoin lupasin tuunata kesää varten trendikkäät gladiaattorisandaalit. Vaan en ole vieläkään tuunausta toteuttanut, sillä ehkä kurjat sadekelit ovat hieman latistaneet intoani tarttua toimeen. Olen kuitenkin pohtinut kriittisesti sandaalien toteutusta. Mulla oli valmiina melko rajallinen määrä keinonahkaa, jonka olin varannut käytettäväksi kenkiin. Kuitenkin yhtenä päivänä kierrellessäni SPR:n kirpputoria löysin kopan, josta sai ostaa eurolla isoja miesten nahkatakkeja tuunailuja varten. Mahtavaa, sillä yleensä moisten hinnat huitelevat kympin tietämillä eli tuunausta ajatellen melko kallista. Euro oli kuitenkin sopiva hinta, sillä pienistä nahkasuikaleista kirppareilla saa yleensä pulittaa saman verran.Koska materiaalia on nyt enemmän, päätin muuttaa alkuperäissuunnitelmaani ylläolevien inspiraatiokuvien mukaisiksi. 
 
Alkuperäisessä suunnitelmassa mua askarrutti eniten korkeiden sandaalien pysyminen jaloissa. Olisi pitänyt tehdä vetoketjut tai jonkin sortin napit, jotta kengät saa kiristettyä jalkaan. Ylläolevissa kuvissa nyörisysteemit tarjoavat kuitenkin helpotuksen ongelmaan. Nyörejä kun on helppo kiristää. Ja nyt kun nahkaa on paljon, riittää se hyvin myös nyörien askarteluun.

Ensi viikolla aion tuunaukseni toteuttaa ja samalla toivoa, että niitä pääsisi myös käyttämään. Ei tunnu mukavalta, jos jalka humpsahtaa vesilätäkköön sandaali jalassa.HAUSKAA JUHANNUSTA KURJISTA KELEISTÄ HUOLIMATTA! :)


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Milja ja Muoviruusut 2014-2015 / Design: Milja .