TÄSMÄTUOTE HUULIPUNAFRIIKILLE

maanantai 29. kesäkuuta 2015

Pari viikkoa sitten metsästin kuumeisesti violettia huulipunaa heikoin tuloksin. Kun kosmetiikkaliikkeissäkään ei haluttua sävyä ollut, suuntasin karnevaalikauppa Aprilliin. Sielläkään ei aivan tärpännyt, mutta onneksi menin, sillä kuulin loistavasta tuotteesta: Grimas Lipstick Basesta.

Kyseessä on siis läpinäkyvä huulituote, josta voi itse fiksata mieleisensä sävyisen huulipunan. Väriä antamaan tarvitaan ainoastaan halutun sävyinen luomiväri, jota sekoitetaan tuotteeseen esimerkiksi huulipunasiveltimellä. Base maksaa 6,65 euroa (josta muuten vielä 10% opiskelija-ale!), eli todella edullinen kun huomioi sen monikäyttöisyyden!
Basea ei ollut liikkeessä heti, joten laitoin sen varaukseen. Tänään kun kävin sen hakemassa, kaivoin samantien esiin pitkään kaapissa lojuneen 120 sävyä sisältävän luomiväripaletin. Ei ollut muuten helppo valita, mitä kaikkia sävyjä ensin kokeilisi...

Lopulta valitsin kuitenkin seitsemän huulimeikkiä: vaalean pinkin, tummemman pinkin, vahvan violetin, helmiäisen kultaisen, kirkkaanpunaisen, valkoisen sekä ajankohtaisesti sateenkaarihuulimeikin. Kaikkein parhaiten tuote toimii punaisissa ja punertavissa sävyissä, sillä tällöin luomiväriä ei tarvitse niin täydellisesti sekoittaa. Huolimaton sekoitus nimittäin saattaa aiheuttaa rakoilua, jolloin huulen oma sävy kuultaa helposti läpi.


Myös violetti toimii hyvin, tosin seos oli jostain syystä hieman raskas. Johtuu kenties luomivärin laadusta? 

Kultainen sävy ei kuvassa näytä siltä miltä pitäisi, mutta helmiäissävy ja kiilto pääsivät hyvin oikeuksiinsa. Ei muuten tulisi ikinä ostettua kultaista huulipunaa, joten näin voi sitäkin kokeilla. :DValkoinen on aika... karsea :D Tosin myös melko haastava, sillä huulten sävy taittaa väriä vaaleanpunaiseen. Testasin valkoista lähinnä siksi, koska halusin kokeilla, miltä kirkkaat sävyt näyttävät sen päällä. Ja melko hyvältähän ne näytti, mitä nyt sateenkaarihuulten sävyjä katsoo!

_______________________________________________________

Summa summarum. Base on hieman kiiltävä, mikä hitusen harmittaa mattapunien ystävää. Toisaalta en tiedä miten tämä mattaisena olisi toiminut, joten en anna pienen kiillon haitata. 

Uskon, että sävyjen pigmenttiin vaikuttaa hurjasti käytettyjen luomivärien laatu. Omani olen ostanut aikoinaan Nelly.comista, en edes tiedä minkä merkkinen paletti on kyseessä. Base on suunniteltu käytettäväksi Grimas -luomivärien kanssa, joten ehkä sillä yhdistelmällä lopputulos voisi olla vielä hitusen pigmenttisempi. Kuitenkin lopputulos oli mielestäni oikein hyvä näinkin!


Ostaisitko itse tällaisen tuotteen vai luotatko mieluummin  perinteiseen huulipunaan? Entä onko muita, jotka ovat käyttäneet Grimasin tuotteita ehostukseen?


2 kommenttia :

 1. ei vitsi, ihan mahtava tuote! Oon ite kokeillut opetella käyttämään erilaisia huulipunia, mut millään ei sävyjä löydy tai tunnu hyvältä muuten. Luomivärejä tosin löytyy senkin edestä, joten tuohan tuote on ku mulle luotu. :-D pitää laittaa tilaukseen!


  www.tiia-valokuvaa.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen kyllä! :) Vaikka tuotetta ei muuten tuliskaan käytettyä, niin ainakin sen avulla voi just etsiä mieleisen sävyn, jonka voi sitten hankkia vaikka erikseen jos siltä tuntuu.

   Poista

Milja ja Muoviruusut 2014-2015 / Design: Milja .