PARVEKESUUNNITELMIA

tiistai 2. kesäkuuta 2015

Tähän asti meidän parveke on toiminut lähinnä tavaran säilytykseen keskittyneenä tilana. Kuitenkin kevään aikana meillä on suoritettu massiivinen vanhoista tavaroista eroon -projekti, jonka seurauksena myös parveke on mukavasti tyhjentynyt. Jäljellä on enää vain kaksi tuolia sekä hieman puutavaraa. 

Huomattavasti avartunut tila alkoi inspiroida ja ajatukset mukavasta kesänviettopaikasta alkoivat kyteä samantien. Parveke on tosi kapea ja ahdas, mutta koska aurinkoisella säällä sinne paistaa lähes koko päivän ajan, on siellä mukavaa paistatella ahtaudesta huolimatta. On ollut ehkä typeryyttä jättää tilaisuus käyttämättä, joten nyt voisi olla korkea aika luoda viihtyisä ulkotila kesäksi.
Inspiraation kourissa aloin keräillä Pinterestiin varsin houkuttelevia kuvia pienistä parvekkeista. Kaksi tuolia meiltä löytyykin jo ja onneksi poikakaverini alkoi rakentaa niihin sopivaa pöytää eilen ylimääräisistä puupaloista. Olisi kiva rakentaa myös tuollainen sohvan tapainen leveähkö istuin. 

Kuitenkin meidän partsi on vielä aika kaukana ylläolevista kuvista... En tiedä mitä taikoja täytyy loihtia, jotta tämän ankeuden saisi kadotettua. Mutta hei, haasteethan on tarkoitettu voitettaviksi, eikö niin?
Koska tykkään paljon viireistä, ajattelin laittaa parvekkeelle sellaisen mustana. Ehkä kaiteeseen roikkumaan. Keksinkin eilen, että viirit voisivat olla neulottuja kolmioita, jolloin ne siis kestävät ihan hyvin sadetta ja tuulta. Olen saanut jo muutaman kolmion neulottua melko menestyksekkäästi, joten ajattelin jakaa ohjeen  täällä, jahka viiri on kokonaan valmistunut. Myös muita koristeita olisi kiva laittaa parvekkeelle, ainakin ulkokukkia ja ehdottomasti matto. Musta tai raidallinen matto olisi aika jees, jos vain sellainen edullisesti jostain löytyy.

Mikäli muuten parvekkeen rakentaminen tai ylipäätään rakentaminen ja sisustaminen edullisesti kiinnostaa, kannattaa vilkaista rautakauppa Taloon.comin alennuskoodit ja tarjoukset.* Kesäkuun loppuun saakka kampanjassa on paljon kotimaisten yritysten sisustus- ja rakennustuotteita alennettuun hintaan. 

Mutta... koska tämä on hyvin hyvin vaiheessa, toivoisin saavani ja löytäväni vielä runsaasti inspiraatiota ja ideoita. Jos tulee mieleen ehdotuksia, heitä ihmeessä vinkkisi kommenttikenttään. :)*Blogiyhteistyö.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Milja ja Muoviruusut 2014-2015 / Design: Milja .