JOULUSISUSTUS

tiistai 23. joulukuuta 2014Vaikka tällä hetkellä lomailen vanhempieni luona toisella paikkakunnalla, tuntui hyvältä laittaa kotiin joulua. 

Olen jo pitkään halunnut pallovalot itselleni, mutta usein ne ovat maksaneet useita kymppejä, mitä en ole omalle budjetille kokenut kovin sopivaksi. Pallovalot voisi toki askarrella itse valkoisista pingispalloista ja pienistä led-lampuista. Kuitenkin tämä Tokmannista tekemäni löytö maksoi tasan kympin, joten luultavasti itse askarreltuun versioon olisi uponnut lähes saman verran rahaa. :)

Luultavasti joulun jälkeen sijoitan nämä 60 -lukua henkivän meikkipöytäni ääreen. 


Olohuoneessa on vallinnut pitkään mustavalkoinen tunnelma, jota kuitenkin olen somistanut erilaisilla väriläiskillä. Jo pitkään olohuoneen värit ovat olleet mustavalkoisuuden lisäksi keltainen ja pähkinän sävyinen puu, mutta nyt joulun alla palasin aiempaan kestosuosikkiini punaiseen. Keltainen ei tunnu oikein joulun väriltä.


Värjäsin viinipulloja valkoiseksi spray-maalilla, sillä tarkoituksenani oli käyttää niitä kynttilätelineinä. Kuitenkin pullon suu on kapeampi, mitä perus antiikkikynttilä, joten kynttilä tulisi joka kerta vuolla oikean kokoiseksi. En jaksa joka kerta vaivautua, joten tällä kertaa asetin pulloon kuusenoksan.


Hyvää joulua siis! :) Jokohan nämä joulupostaukset olisi tältä vuodelta jo nähty..?

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Milja ja Muoviruusut 2014-2015 / Design: Milja .