MAAILMAN HELPOIMMAT JOULUKORISTEET

keskiviikko 3. joulukuuta 2014

Tiedän, että monia ärsyttää blogien tee-se-itse -osioissa "leikkaa huovasta pala ja tadaa, se on lasinalunen!" -tyyppiset ideat. Kuitenkin joskus idioottihelpoissakin ideoissa voi olla sitä kuuluisaa inspiraatiota. Tällä kertaa sorruin itsekin superhelppojen joulukoristeiden tekoon.

Matkalla yliopistolta kotiin pyörähdin eräällä pop-up-kirpputorilla. Löysin sieltä eurolla valkoisen pöytäkuusen, mistä ilahduin suuresti! Meillä kun ei joulukuusta ole ollut (ellei erästä itsetekemää pahvihärpäkettä lasketa). Kuitenkin omistamani kuusenkoristeet, toisin sanoen kultaiset, glitteriset ja punaiset joulupallot, olivat auttamatta liian suuria ja värikkäitä minikuuseen.

Niinpä ryhdyin tuumasta toimeen ja kaivoin esiin mustaa pahvia, liitutaulutussin, sakset, teippiä, valkoista lankaa ja neulan. Leikkasin pahvista erilaisia ja erikokoisia kuvioita, kuten ympyröitä, sydämiä ja tähtiä. Liitutaulutussilla sitten koristelin kuviot. Liitutaulutussin sijaan voi muuten käyttää myös valkoista korjaustussia tai -lakkaa sekä luultavasti kynsilakka saattaisi sopia. 


En kuvittanut koristeita kovin tarkasti, sillä mielestäni pieni 
epätarkkuus rikkoo sopivasti mustavalkoisuuden aiheuttamaa graafisuutta. 

Seuraavaksi lävistin koristeet reunasta neulalla ja pujotin langanpätkän läpi. Solmin langanpäät yhteen ja kiinnitin koristeet kuuseen.


Lopuksi vielä tähti kuusen latvaan ja valmista tuli! :)
Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Milja ja Muoviruusut 2014-2015 / Design: Milja .