VIIME HETKEN PAKETOINNIT

maanantai 22. joulukuuta 2014

Oho, joulukuu ja itse asiassa koko kuluva vuosi on kohta vierähtänyt. En ole oikein ehtinyt kirjoittaa, koska jälleen joulustressi ja viimeiset deadlinet on puskeneet päälle aivan kuten joka vuosi. Tänään tein vielä viimeisiä jouluostoksia kaupungilla, enkä ilmeisesti ollut ainoa ruuhkasta päätellen. Ostosten jälkeen oli suoritettava kiireesti paketointi.

Tänä vuonna en ostanut montaakaan lahjaa, peräti viisi, joista yhden annoin jo viime viikolla pikkujouluissa. Aika pienellä budjetilla mennään, mutta ajatushan se on tärkein.Tykkään paljon viimeistellyistä ja siisteistä paketeista. En vain ole aiemmin jaksanut panostaa pakettien ulkonäköön. Usein en viitsi hankkia erilaisia tarvikkeita, joten paketointi hoituu yleensä ilman lahjanarua ja yhdellä ainoalla rullalla lahjapaperia.


Perinteeni mukaisesti en tälläkään kertaa ostanut kuin yhden rullan lahjapaperia. Huomasin kuitenkin, että lahjapaperista voi leikata ohuita kaistaleita, joita voi käyttää aivan lahjanarun tapaan. Se siis kihartuu aivan samalla tavalla, joten siitä saa taiteiltua ihan siistejä lahjakoristeita. Kokeilin temppua myös mustaan kartonkiin ja ihme kyllä se toimi siinäkin, tosin hieman kankeammin. Lopputulos oli kuitenkin mielestäni ihan kiva!

Lahjapaperin ostin Lidlistä, maksoi muistaakseni noin euron. Paperi on toiselta puolelta kuviollinen (ylemmässä kuvassa vasemmanpuoleinen paketti) ja nurjalta puolelta paperikassin värinen. Hyödynsin siis kumpaakin puolta.

Mustat osat ovat tosiaan kartonkia, hyödynsin lähinnä ylijäämäpaloja. Valkoiset tekstit on tussattu jälleen liitutaulutussilla. Mustan paketin sain mukaani kaupasta, josta ostin lahjan. Kuitenkin tuunasin sitä yhteensopivammaksi muiden pakettien kanssa. :)
Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Milja ja Muoviruusut 2014-2015 / Design: Milja .